среда, 9 августа 2017 г.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!




Під час літніх канікул до  бібліотеки користувачі приходять з друзями, подругами, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!


   Не стала  винятком  і наша бібліотека. Так на протязі   червня  липня бібліотека  радо приймала   в   себе  наших  маленьких   читачів  . Програма «Літні канікули в бібліотеці» включала низку різноманітних захоплюючих заходів.
   Для учнів перших класів підготовлено і проведено урок безпечної поведінки «Мій друг – дорожній рух», під час якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці, у транспорті. Також було проведено вікторину «Казковий ерудит». 
   Для учнів других класів проведено відео-годину «Здоров’я дітей чи шкідливі звички», яка була присвячена найактивнішій проблемі сучасності – здоровому способу життя.
   Учні третіх класів стали учасниками виховного заходу «Традиції гостинності», який  був  присвячений  правилам поведінки у гостях, а також правилам, які повинен знати господар. Діти мали змогу познайомитися з культурою дарування та прийому подарунків. 
  Учні четвертих класів здійснили подорож у Країну прав дитини, під час якої познайомилися із своїми правами, разом  визначали права, які було порушено стосовно казкових героїв. 
   Щоп’ятниці для  дітей працював бібліотечний кінозал, де всі бажаючі могли подивитися улюблені мультфільми.
  Усі бібліотечні заходи були цікавими, корисними, веселими та інтерактивними. Кожен виховний захід супроводжувався мультимедійним відео - переглядом.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!





Комментариев нет:

Отправить комментарий