четверг, 25 февраля 2016 г.

Подорож по вулиці Шкільній .

11  лютого   в  приміщені  Лука- Мелешківської   бібліотеки   відбулася  презентація   про  вулицю   Шкільну    .
Довгий час офіційних назв вулиць не було .І лише кілька десятиліть
Вона носить  вулиці Піонерської. Старі люди говорять , що  з діда-прадіда
Це була земля пана Гейдена.  На цій вулиці знаходиться школа , яка більше 100 років дає путівку у життя жителям нашого села. На вулиці Піонерській знаходиться   будинок культури, бібліотека, музична школа, де жителі нашого села можуть відвідати культурні заходи , або ознайомитися з новинками художньої літератури .
     Приватні будинки мешканців вулиці Піонерська чисті та охайні . Але  як говорять не садиби прикрашають вулицю а люди Вулицю Піонерська можна було б назвати не Піонерською , а Учительською тому що на ній проживає більша частина учителів нашої школи. Але наша вулиця відома  іншими хорошими людьми. Із сльозами на очах  жителі вулиці  розповідали про  голодомор, про  жахливі роки війни. Ще можна багато сказати про жителів вулиці хороших і теплих слів, тому що кожен робить свій внесок у благоустрій. Ця вулиця дуже красива в будь  яку   пору року, але в майбутньому ця вулиця бачиться без смітників, зруйнованих будинків, з гарним асфальтованим покриттям і вечірнім освітленням. Всього цього можна досягти, тільки потрібно , щоб кожен піклувався не лише про чистоту і затишок свого двору, а й про  красу і благоустрій усієї вулиці.

     20 листопада 2015 року в сільській раді проходила  2 сесія 7 скликання на якій було прийнято рішення про перейменування вулиці Піонерська на вулицю Шкільну.



Розповідь  колишнього   голови  колгоспу   Наконечного  В.І  про  створення   вулиці   Піонерська    -  Шкільна




Комментариев нет:

Отправить комментарий